Yoga-Zang Vakantie

In een prachtig Marokkaans natuurgebied

Een mooie gelegenheid om jezelf te trakteren op rust, ontspanning en levenslust.

 

Kom 5 dagen genieten van yoga, zingen, natuur, warmte, wandelen, ontspannen, lekker eten en samen zijn.

 

Samen met Rebekka Daniels bied ik een unieke 5-daagse retreat aan, op een mooie plek in de natuur met een bijzondere combi: yoga en zingen!

Een misschien niet alledaagse combinatie, maar voor mij als yoga liefhebber ervaar ik zo veel parallellen, dat het voor mij voor de hand ligt om zo'n vakantie aan te bieden.

We hebben een prachtige plek gevonden in het Nationaalpark Toubkal. De locatie kreeg in 2015 uitgebreid aandacht in De Happinez. Khalid en zijn team hebben een prachtig centrum opgebouwd met aandacht voor milieu, mensen en tradities. Al door de ligging, de fijne verzorging en het lekkere eten is deze vakantie een aanrader. Kijk maar op: www.salamaayurveda.com

 Onze workshops zijn 's ochtends en 's avonds. In de middag is er ruimte om de omgeving te verkennen of te luieren aan het zwembad.

De yogalessen worden verzorgd door Rebekka. Zij combineert verschillende vormen (hatha, vinyasa, yin) en meditatie tot een vloeiende mix van krachtige en dynamische tot diep ontspannende yoga.

Ik biedt een gevariëerd palet om de kracht van het zingen te beleven: van verstild en meditatief tot speels, creatief en energiek, met traditionele en spirituele liederen uit alle windstreken. Er is aandacht voor techniek, expressie en samenklank. We zullen mantra's zingen, chanten, eventueel zingen midden in de natuur.

We maken absoluut gebruik van de mogelijkheden ter plekke.

 

Data: donderdag, 20 sep, 17:00u tot dinsdag, 25 sep, 14:00u

Kosten: €660,-
Inclusief: 5 overnachtingen in 2 persoonskamers, alle maaltijden, fruit, tussendoortjes, thee en koffie, transfers van en naar luchthaven.
Exclusief: Heen- en terugvlucht, activiteiten van het middag-programma. Verlenging mogelijk.
Accomodatie: www.salamaayurveda.com 
Begeleiding: Rebekka Daniels www.yogaaandekade.nl en Andrea Hauser 


Reisadvies: vliegen met Transavia vanaf Eindhoven Airport, heenvlucht op donderdagochtend 20 september, terugvlucht op dinsdag 25 sept of woensdag 26 sept (bij terugvlucht op woensdag is een nacht bijboeken noodzakelijk)
Tip: boek een paar extra dagen in Marrakech voor een onvergetelijke vakantie en Marokko ervaring!

Beslis snel, dan profiteer je van goedkopere vliegtickets!

 

Zowel bij zingen als bij de yoga gaat het om een evenwicht vinden tussen lichaam en geest, met als belangrijkst gereedschap de adem. Beide openen het hart en leiden tot expressie van de ziel.

In deze vakantie is iedereen welkom die deze kwaliteiten in zichzelf wil versterken. Zowel bij de yoga als bij het zingen kan iedereen meedoen ongeacht ervaring en niveau.

 


 

Verticale tabs

Datum en tijd
donderdag, 20 september, 2018 - 17:00 tot dinsdag, 25 september, 2018 - 14:00
Locatie
Salama Ayurveda
Aît ben brahim route Oukaïmeden
Marrakech
Marokko
Kosten
€660 all-inclusive (excl. vluchten en vrij middagprogramma)
Aanmelden
Het e-mailadres voor deze registratie.
Datum
CAPTCHA
Antispam controle