WereldZangOchtend

WereldZangOchtend
met traditionele en spirituele liederen rond de wereld. 

Ik heb de WereldZangOchtend voor 18okt geannuleerd. De op 13okt aangescherpte maatregelen geven veel roering en onzekerheid, mensen zijn huiverig om te komen zingen. Ik werd wat heen en weer geslingerd tussen mijn gevoel dat het juist belangrijk is in deze tijd om te zingen, en de voorzichtigheid waar ik vanuit allerlei kanten op werd gewezen. Ondanks dat ik denk dat ik de bijeenkomst wel binnen de regels kan organiseren, geef ik het voor nu even rust. Laten we maar afwachten waar dit heen beweegt, zodat we elkaar een volgende keer weer met meer vertrouwen kunnen ontmoeten.
De volgende WereldZangOchtend op 22 november laat ik voor nu staan. Ik hoop van harte dat deze wel door kan gaan. Mss is er dan al weer wat meer rust ingekeerd. Ik hoop het!

 

Sinds eeuwen komen mensen in welke cultuur dan ook bijeen om te zingen. Zingen is een oeroud expressiemiddel om uiting te geven aan alles wat ons leven verrijkt.
Samen zingend delen we gevoelens van vreugde, levenslust, pijn, verdriet of angst en ontmoeten we liefde, kracht, troost en verbinding. 
Tijdens deze ochtend zingen we traditionele en spirituele liederen uit allerlei delen van de wereld. Soms zijn het actieve en uitbundige melodieën, dan weer ingetogen of verstilde liederen. Soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in velerlei talen. De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren.
Je kunt ervaren hoe natuurlijk, eenvoudig en vanzelfsprekend het is om op deze wijze samen te zingen. Een zangochtend vol plezier, spontaniteit, openheid en verbinding.

Zondag 13 sep, 18 okt, 22 nov, 20 dec 2020
11.00u - 13.00u
€18, vooraf te betalen via betalingsverzoek 

Ik heb een nieuwe mooie plek gevonden voor deze zangochtend: de gymzaal van activiteitencentrum De Wilg. Het is een sfeervolle zaal met houten balken, en vooral groot genoeg in deze 1,5m tijden! Er is plek voor max 35 deelnemers. Het adres is: Mecklenburglaan 3-5, 3581 NV Utrecht. Parkeren is op zondag gratis.

Ivm Corona stuur ik je na aanmelding een gezondheidscheck en een betalingsverzoek. Dan hoeft er ter plekke niet contant worden afgerekend en hebben we de zekerheid dat alle aanwezigen corona-klachtenvrij zijn.

Verticale tabs

Datum en tijd
zondag, 22 november, 2020 - 11:00
zondag, 20 december, 2020 - 11:00
Locatie
Gymzaal van De Wilg
Mecklenburglaan 3-5
Utrecht 3581 NV
Nederland
Kosten
€18, ter plekke contant te betalen
Aanmelden
Het e-mailadres voor deze registratie.
Datum
CAPTCHA
Antispam controle