Yoga-Zang Retraite

In prachtig Portugees natuurgebied

 

Een mooie gelegenheid om jezelf te trakteren op rust, ontspanning en levenslust.

Laat je meenemen in deze unieke combi van yoga en zingen en ervaar hoeveel vrijheid en vitaliteit het geeft. 
De prachtige plek midden in de Portugese natuur nodigt daar zeker toe uit!

Na de prachtige week van vorig jaar bied ik voor de 2e keer samen met Rebekka Daniels een unieke 6-daagse retreat aan, op een mooie plek in de natuur met een bijzondere combi: yoga en zingen!

We hebben weer een prachtige plek gevonden in het zuidwestelijke gedeelte van de Algarve. Om een indruk te krijgen kijk op MonteRosa.

Onze workshops zijn 's ochtends en 's avonds. In de middag is er ruimte om de omgeving te verkennen of te luieren aan het zwembad.

De yogalessen worden verzorgd door Rebekka. Zij combineert verschillende vormen (hatha, vinyasa, yin) en meditatie tot een vloeiende mix van krachtige en dynamische tot diep ontspannende yoga.

Ik biedt een gevariëerd palet om de kracht van het zingen te beleven: van verstild en meditatief tot speels, creatief en energiek, met traditionele en spirituele liederen uit alle windstreken. Zingen om je stem en je hart te openen. We zullen mantra's zingen, krachtliederen, chanten, eventueel zingen midden in de natuur.

We maken absoluut gebruik van de mogelijkheden ter plekke.

Data: maandag, 30 sep, 17:00u tot zaterdag, 5 okt 2019, 14:00u

Kosten: €660,-
Inclusief: 5 overnachtingen in 2 à 3 persoonskamers, alle maaltijden.
Exclusief: Heen- en terugvlucht, transfers van en naar luchthaven, activiteiten van het middag-programma.
Accomodatie: www.monterosaportugal.com 
Begeleiding: Rebekka Daniels www.yogaaandekade.nl en Andrea Hauser

Wat deelnemers van afgelopen jaar (2018) zeggen:

• Yoga en zingen blijkt een machtig mooie combinatie te zijn die ik niet verwacht had. 
Samen met Rebekka en Andrea is dit een hele mooie reis geworden die mij heel veel heeft gebracht.
Zij weten een veilige warme omgeving te creëren waarin je volledig mag opgaan en waarin de groep als een warme deken voelde. Zo bijzonder om te ervaren. Voor mij is deze retraite een enorm waardevolle en geweldig mooie ervaring geworden. Arno v M.

• Samen met mijn dochter heb ik deelgenomen aan de zang en Yoga Retraite. Dit voelde als een groot cadeau. Het was voor mij Quality time in veel opzichten: Yoga, zang, gezelligheid, rust, ontspanning, prachtige omgeving, heerlijk eten in goed gezelschap, en toch tijd voor jezelf. Dit smaakt naar meer. Jeanny K.

• Ik kan een verblijf bij jullie aan iedereen aanraden! De combinatie van yoga en zang versterkt elkaar; meer ruimte in het zingen na de yoga en intensere beleving van de yoga na het zingen. In het zingen heb ik mezelf het meest ontdekt, dat durfde ik alleen zonder luisteraars maar verleid door Andrea, heb ik uit volle borst durven zingen en dat voelde bevrijdend! Rebekka heeft een mooie rustige stijl van lesgeven, met veel kennis over de chakra's en bijbehorende asana's. Nelja v D.

• Wat een fijne week was het met 2 vakvrouwen waarin yoga en zingen vloeiend in elkaaroverging. Het versterkte elkaar. Ik voelde me aan het eind soepel, met meer lef om mijn stem te gebruiken. Dank jullie wel, een echte aanrader!! Wilma L.

• Alhoewel yoga meer bij me past dan zingen, heb ik enorm genoten van de retreat. Jullie zuivere en zachte benadering; de fijne groep mensen, ruimte voor kwetsbaarheid en kracht, alles mocht er zijn. Cecile v S.

Verticale tabs

Locatie
Monte Rosa
Lagoa da Rosa cx. 9Y
Barão de São João 8600-016
Portugal
Kosten
€660 5 nachten in 2 à 3 persoonskamer, incl. alle maaltijden (excl. vluchten, transfers en vrij middagprogramma)